www.nosignalshop.com
 

Mostantól Magyarországon is elérhetőek az SA Co. legnépszerűbb Multi-Use Face Shields™ és Thermal Fleece Face Shield™ termékei, a Multifunkciós- és Thermo Arcmaszkok

 
No Signal Extra utasoknak INGYEN Multifunkciós Arcmaszk
Jelentkezz a  No Signal Extra sítáborba (2018.02.01-06.) és az előleged befizetésével egyidőben egy 100% kedvezményt biztosító egyedi kódot kapsz megadott e-mail címedre, melyet 1 db Multifunkciós Arcmaszk vásárlására használhatsz fel a www.nosignalshop.com oldalon. Az ingyenesen megrendelt maszkot így már a tábor előtt megkaphatod. 

 

Multifunkciós Arcmaszkok (Multi-Use Face Shields™)

A 12 félekép hordható, több mint 150 egyedi mintázattal beszerezhető maszk nem csak hordhatóságában, de hasznosításában is multifunkcionális. Télen-nyáron hasznos kiegészítője lehet azoknak, akik nem a hétköznapi emberek életét élik. Legyen szó motorozásról, szörfözésről, snowboardozásról, vagy vitorlázásról, horgászatról, vadászatról, vagy extrém munkavégzésről. Véd naptól, fagytól, portól, széltől és a rovaroktól, egyedi kinézete pedig hasonlóan egyedi megjelenést biztosít azoknak, akik nem szeretik az átlagot követni.

 
Thermo Arcmaszkok (Thermal Fleece Face Shield™)
A No Signal sígáborok kedvenc kiegészítő terméke lesz idén az extrém körülményekre fejlesztett, téliesített arcmaszk, amely nem csupán stílusos, hanem a egyedi kinézete mellett a fagyos hőmérséklet ellen is profeszionális védelmet nyújt. A masz előállításánál használt a technológia lehetővé teszi, hogy bármilyen extrém időjárási körülmény mellett se fagyjon a mosoly az arcodra. A maszk tartósságáról a kiváló minőségű, varrásmentes thermo belső gondoskodik.
 
Látogass el webshopunkra, és vásárolj 20% kevezménnyel a SAVE20 kód használatával!
 
 
Bővebb információt termékeinkről a www.nosignalshop.com oldalon találsz. Kérdés esetén hívj minket a +36 70 703 1314-es infó számon, vagy írj az info@nosignalshop.com e-mail címünkre!