Az árak 1 napos programra vonatkoznak, több nap, több játék vagy több dátum megbeszélése esetén extra kedvezményt tudunk biztosítani.


X-BOX 360

Ára: 20.000 Ft+ÁFA 

A közkedvelt játékokra specializált x-boxon mindenki megtalálja a neki való szórakozást. A rendezvény témájához választható játékokkal, legyen szó sportos, csapat játkos, vagy akár téli témájú játék.

(220V / 16A áramigény)

Az általunk biztosított felszerelés:
- LCD TV / Projektor
- Kívánság szerinti játékszoftverek, akár a legújabb játékok is.
- Asztal
- Kontrollerek


XBOX 360 Guitar Hero
Ára: 25.000 Ft+ÁFA

Ha igazi rock sztárnak akarod érezni magadat, akkor guitar hero a Te játékod! Itt az alkalom, hogy megmutassa mindenki, milyen nagy rock sztár is valójában!

Az általunk biztosított felszerelés:
 - Egy XBOX 360 Konzolt, TV-t, játékot és 2 gitárt tartalmaz.
 - Üzemeltetés: 3*3m, 220V.


XBOX 360 Kinect
Ár: 25.000 Ft +Áfa

Az XBOX legújabb játéka, ahol te vagy a kontroller!
Nem kel semmi az irányításhoz, csak te! A kontroller nélküli irányítás annyit jelent, hogy az egész tested a játékban van. A Kinect reagál a mozdulataidra. Ezért ha rúgnod kell, akkor rúgj! Ha ugornod kell, ugorj! Már tudod is, hogyan kell játszani. Nem kell különleges képesség ahhoz, hogy átéld egy sportoló kihívásait vagy egy jedi kalandjait, vagy esetleg az autóversenyzők vad élményeit.
Áramigény: 220V /16A

Az általunk biztosított felszerelés:
 - 1db XBOX 360 Konzol
 - 1db Kinect szenzor
 - 1db 32” LED TV

Fesztivál játékaink megrendelhetőek csomagban és külön-külön is!


SZUMO BIRKÓZÁS
Ára: 50.000 Ft+Áfa

A japán nemzeti sport vicces megvalósításával találkozhatunk, ha kipróbáljuk ezt a felettébb élvezetes játékot. A lufiként felfújt jelmezbe egymásnak rohanva semmit sem érzünk az ütközésből, viszont annál nehezebb a koordinációnk. Ügyességi vetélkedőkön, csapatjátékokhoz ajánljuk.
Helyigény: 5x5 méteres szabad terület

Az általunk biztosított felszerelés:
 - 2 db felfújható szumo jelmez
 - szivacs aljzat
 - 1 fő segítő személyzet


RODEÓBIKA

Ára: 70.000 Ft + ÁFA

A szabadtéri rendezvények nagy kedvence. Minden korosztály számára ajánlott, nemcsak cowboyoknak! Bármilyen helyszínen üzembe állítható.
Helyigény: 5x5 méteres szabad terület
Áramigény: 220V /16A

Az általunk biztosított felszerelés:
 - bika felépítmény
 - felfújható párnázat
 - gépkezelő személyzet 


EMBER CSOCSÓ

Ára: 60.000 Ft + ÁFA

Talán nem kell ecsetelni, hogy a fiatalok Körében mennyire sikeres és közkedvelt játék a csocsó. Akinek kevésbé ügyes a láb technikája, de a kezében megbízik az is szívesen kipróbálja magát egy csocsó asztal mellett. Amit mi kínálunk az ennek a játéknak a gigantikus változata hisz a bábúk itt maguk a játékosok. A pályát kötelek szelik keresztül, ezekhez van rögzítve egy-egy hevederrel a játékosok dereka. Ahhoz, hogy gólt szerezzenek, a csapattagoknak szorosan együtt kell működniük. Vidám és látványos, sportesemények elengedhetetlen kelléke.
Helyigény: 12x7 méteres szabad terület
Áramigény: 220V /16A


GLADIÁTOR JÁTÉK
Ára: 50.000 Ft + ÁFA

Gladiátor játék, 6 éves kor felett ajánljuk. Mindenkinek, aki szeretné kipróbálni magát egy igazi ádáz küzdelemben, az elemekkel és az ellen féllel. Két résztvevős, látványos játék, nemcsak erőt, de ügyességet is igényel, hiszen egyensúlyozva kell az ellenfeled legyőznöd!
Helyigény: 7x6 méteres szabad terület
Áramigény: 220V /16A


RODEOBALL

Ára: 35.000 Ft + ÁFA

A csapatjátékok, sorversenyek legújabb állomása a Rodeoball! A csapat összes tagjának ügyességére és jedi képességére szükség van ehhez a játékhoz. Egyszerre 7-7 ember mérheti össze tudását miközben akár 40-50-en is szurkolhatnak a csapat versenyzőinek.
Helyigény: 4,5x1,3x1,2
A játék rövid leírása: a lebegő labdákat a kúpok segítségével egymás után a kosárba juttatni.
Áramigény: 220V /16A

Fesztivál játék csomag MINI:
Élőcsocsó(55.000) + Szumo(50.000) + Gladiátor(50.000) = 110.000ft+ÁFA

Fesztivál csomag MAXI:
Élőcsocsó(55.000) + Rodeoball(35.000) + Szumó(50.000) + Gladiátor(50.000) = 120.000ft + Áfa


MÁSZÓ FAL + REKESZMÁSZÁS

Ára: 95.000 Ft + ÁFA

Mászófal: Az álltalunk biztosított mászó fal minőségi tanúsítvánnyal rendelkező állvány szerkezetből és OSB falapokra erősített műfogásokból épül fel. Mérete: 2 m szeles, 6 m magas, 3 mászható oldallal (3 különböző nehézségi szinttel), az alapterülete a kitámasztásokkal együtt egy 6 m 
sugarú kör. A fal kipróbálásához nem szükséges semmilyen speciális felkészültség. A rendezvény ideje alatt képzett segítőink gondoskodnak a biztosító eszközök szakszerű felszereléséről.

Helyigény: 8x8 méteres szabad terület

Az általunk biztosított felszerelés:
 - mászó fal össze- és szétszerelése
 - kiegészítő tartozékok használata
 - munkabérek, engedélyek és minősítések
 - 2 fő kezelőszemélyzet
 - üzemelési idő 8 óra / nap

Falmászás mellé extra program:
Rekeszmászás (egyéni megegyezés alapján)


LASERTAG

Ára: A fegyverek száma, az akadályok száma és a játék óra függvénye. Az egyedi árainkért keresd a kapcsolattartónkat.
(Több napos megrendelés esetében, akciós árat biztosítunk.)

A szabadtéri stratégiai játékok új gyöngyszeme, amely számos előnyt rejt magában a paintballal, és az airsofttal szemben. A lézerpuskák teljesen biztonságosak, nem lőnek ki semmiféle lőszert, nem szennyezik a környezetet. A játék 8-88 éves korig játszható, nem jár fájdalommal, éppúgy játszhatják férfiak, mint hölgyek és gyermekek. A lézerpuskák rendkívül pontosak, nagy hatótávúak, katonai kiképzések során is használják. A játékot a különböző szerepek (gépkarabély, géppuskás, mesterlövész), valamint orvosi gyógyító készletek, továbbá lézergránátok teszik egyedivé. A lézerfegyverek hatótávolsága az 50m-től 150m-ig terjedhet a szerepjátékoknak megfelelően. A 21. század technológiájának megfelelően korszerűek és biztonságosak: infravörös fénnyel működnek és a találatot a fejen és a puskában elhelyezkedő érzékelők jelzik. A Laser tag játékokat játszhatják egymás elleni csatákban különféle küldetésekkel, a várcsatától a kincsgyűjtésig, a zászlószerzéstől a VIP elnökkíséretig, valamint kincskeresés jellegű összetett küldetéssel GPS készülék segítségével, idegen orvlövészek ellen.

A Lasertag játék pályaigénye (helyigény):
 - erdős, bokros terület, amely természetes fedezéket biztosít, vagy
 - könnyen kihelyezhető saját fedezékek akár teljesen sima terepre

Az általunk biztosított felszerelés:
 - megegyezés szerint fedezékek (2000 Ft/db)
 - megegyezés szerint terepszínű mellény vagy mez
 - 10 db lasertag fegyver
 - 1 fő kezelőszemélyzet


PAINTBALL

Ár: helyszín és létszámtól függően megegyezés szerint

A játék célja általában az ellenfél bázisának elfoglalása. Aki a játék folyamán találatot kap, az (a szabályoktól függően) kiáll, majd a következő játékba ismét beállhat. A játékhoz használt fegyver szén-dioxid segítségével festékgolyót lő ki, amely becsapódáskor szétreped, és a belsejében lévő ételfestékkel megfesti a célt. A fejet és a testet az általunk adott védőmaszk, illetve a test egészét fedő overall védi. A paintballt sokféleképpen lehet játszani, általában a résztvevők számának és a rendelkezésre álló helyszínnek megfelelően alakítjuk a szabályokat. Bármely egyéni elképzelést - amennyiben az lehetséges - (pl.: bajnokság) teljesítünk, a játék folyamán pedig végig szakszerű játékvezetést biztosítunk. Az egyéni jelentkezők és baráti társaságok mellett azoknak a cégeknek, hallgatói szervezeteknek ajánljuk ezt a játékot, akik együtt szeretnék eltölteni szabadidejüket, illetve egy kis izgalommal egybekötött szórakozással szeretnék oldani a többnapos tréningek, konferenciák hangulatát.

Az általunk biztosított felszerelés:
 - Overall: teljes testfelületet takaró overall, melyet zöld és terepszínben osztunk szét a csapatok között, hogy a pályán fel tudják ismerni a saját  - illetve az ellenség játékosait.
 - Maszk: fejet védőmaszk, melynek plexi lencséje garantáltan megvéd a találattól. A legfontosabb viselet a pályán.
 - Marker: 0.68 kaliberes félautomata paintballmarker.
 - Tár: 200 db festéklövedék tárolására alkalmas.
 - Palack: sűrített levegős/CO2 palack, mely feltöltve 600-650 lövés leadására elegendő hajtógázt biztosít.
 - Festékgolyó: zselatin héjú, ételfestékkel töltött lövedék. Természetes anyagokat tartalmaz, így az egészségre teljesen ártalmatlan. A természetben lebomlik.
 - Védőmellény: Hölgyek részére, melyben elől szivacsbetét van. Félősebb urak is igényelhetik.

Helyszín opciók:
 - Fedett: pincepálya
 - Szabadban: erdős/palánkos/speed pálya


KERÉKPÁROS AKADÁLYPÁLYA

Biciklis akadálypálya számos ügyességi feladattal. A cél a gyorsaság és hibátlan végrehajtás lesz. Akiknek sikerül a megadott szintidőn belül teljesíteni, ajándékot kapnak.
Terület igény: min. 10x15m


HARD BODY HANG

Ára: 30.000 Ft + ÁFA

Magyar tervezőtől és gyártótól származó Szabadtéri sporteszköz, mely segítségével saját testsúlyos gyakorlatok végezhetőek (az úgynevezett street workout). Eszközök minősége, használhatósága és megjelenése felveszi a versenyt akármelyik nemzetközi sporteszköz gyártóval. Az eszközön igény szerint bemutatót is tudunk szervezni.
Terület igény: 5x5m


GOLD SPRINT

Ára: 120.000 Ft + ÁFA

Egy az egy elleni verseny, görgőre helyezett kerékpárokon. 500 métert kell letekerni, olyan gyorsan amilyen gyorsan csak tudod. A leggyorsabb nyer! Ez ennyire egyszerű!

A Goldsprint lényege, hogy a versenyzőket ne akadályozza se a menetszél, se az aszfalt súrlódása. Itt a maradéktalan erőkifejtésen van a hangsúly. Mivel egyensúlyozni sem kell, a kerékpárok rögzítve vannak, nem lehet velük elborulni sem, ezért bárki által kipróbálható ez a sajátos versenyszám. Nincs mellébeszélés, itt tekerni kell.
A verseny abban nyilvánul meg, hogy a két kerékpár számítógépre van kötve, ahol virtuálisan megjelenik a távolság (ötszáz méter), amit le kell tekerni. Mindemellett, a számítógép a maximum és átlagsebességet is méri, akár csak a pedálfordulatszámot. Nem ritka a 90 km/h feletti maximum sebesség és a 70 km/h körüli átlagsebesség.
Technikai igény: 220V
Terület igény 3x6m


SLACKLINE

Ára: 15.000 Ft + ÁFA

Találkoztál már a fák között kifeszített, alig pár centiméter vastag, ruganyos kötélen ugráló városi “majmócákkal”? Értetlenül nézted, hogyan képesek megcsinálni azokat az észvesztően látványos trükköket, amitől a parkokban békésen andalgó járókelőknek is muszáj legalább egy pillanatra megállni, hogy összeszedjék a leesett állukat? Gondoltál már arra, hogy te is megpróbálkoznál ezzel a ma Magyarországon még alig ismert, de világszerte egyre népszerűbb sportággal, amit történetesen slackline-nak hívnak? Ha ezek közül bármelyik kérdésre igen a válaszod, keresd a sárga Gibbon Slackline zászlót.
Terület igény: fás terület


BOSSABALL


Bossaball fantázia nevű sport és szabadidős játékot 2004-ben Filip Eyckmans a saját koncepciója alapján fejlesztette ki Spanyolországban. Ez hasonló, mint a röplabda, de mégis más mert magában foglalja még a football és a capoeira elemeit egyaránt. Ennek a három sportnak az egyvelege, valamint a copacabana hangulatú zene teszi ilyen látványossá és élvezhetővé ezt a remek sportot.
A játékot 4-4 fővel játsszák egy integrált gumiasztalon, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy magasra ugorva, pörögve, minél látványosabban tudják átjuttatni a labdát az ellenfél térfelére.
Videó: http://www.youtube.com/watch?v=pm2ZKk8EMyQ

Technikai igény: 3x16A
Terület igény: 20x22m


EGYÉB JÁTÉKOK

Extrém játékok – kitelepíthető kalandpark, rekeszépítés, trambulin
Vásári, kocsmai játékok – kalapácsos erőmérő, boxgép, darts, csocsó, szumó, rugó fal, Íjászat, Mobil telefon hajítás, Óriás twister

A fent említett humoros, izgalmas, még is mozgásra és ügyességre serkentő sportos játékok bárki számára könnyen és gyorsan elsajátíthatók, így a kevésbé ügyesek is nagyobb kedvvel fognak bele az új, sporttal ötvözött kihívásokba. Ezeken a játékos sportokon keresztül jól kommunikálható a mozgás öröme és fontossága. 

Vizipipa
Ára: A pipák mennyiségétől, méretétől, és használati idejétől függő árképzés. Egyéni árajánlatunkért keresse a részletekkel kapcsolattartónkat.

Az ár: 26000Ft (6 órás folyamatos pipázás esetén)

A kelti kultúra egyik fő jellegzetessége a vizipipa. Első ránézésre egy vázának tűnhet, de ez egy speciális pipa, melyet gyümölcsös dohány elszívására használnak. Szíváskor a vizen keresztül haladó gyümülcsös füst érezik a szájba, és ott fejti ki jellegzetes, aromás ízét.

Az általunk biztosított felszerelés:
 - Vizipipa készlet
 - Különféle gyümölcsös dohányok
 - Szén
 - Kezelő személyzet

Szállítás, telepítés, bontás
Budapest Ár: 5.000,-Ft+Áfa

Vidék 120ft/km