Eplény 2020

Leírás


2021 február 2 – 7. (6 sínap)
Eplény / Magyarország

Arról már mindenki tud, hogy a 2020/21-es síszezonban a COVID-19 helyzet miatt a külföldi sítáborok javarészt elmaradnak. Arról már kevesebben beszélnek, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hiszen hazánkban is található néhány kitűnő kis pályarendszerrel, ami lehetővé teszi, hogy a sízés-snowboardozás szerelmesei idén is hódolhassanak téli hobbijuknak. 

Idén Magyarország legprofibb síparadicsoma, a Veszprémtől pár km-re északra, a Bakony hegyei közt fekvő eplényi sícentrumban (https://sielok.hu/siterep/epleny) szervezzük meg Nektek a tél legvagányabb síprogramját! A Snowattack®és a No Signal ® szervezői összefogtak, hogy az eredetileg Franciaországba, és Ausztriába tervezett party sítáboraik helyett egy nagyszabású, sport- és szabadidős programokkal teli hetet varázsoljon Eplénybe.

6 napon keresztül reggel 09.00-21.00 között egész napos síelés és snowboardozás, a korábbról már jól ismert sport és fun programok, illetve elengedhetetlen sztárvendégeink garantálják az eddig megszokott hangulatot. 

 

Kövessetek bennünket Facebookon és Instagramon, hogy az esemény folyamatosan frissülő programját követhessétek!

Videó

Galéria

Utazások

Eplény 2020

2021.02.02 - 2021.02.07 Eplény, Magyarország

A Snowattack® és a No Signal® szervezői idén összefogtak, hogy egy több napos sport- és szabadidős programot varázsoljon Nektek. A programnak Magyarország legprofibb síparadicsoma, a Veszprémtől pár km-re északra, a Bakony hegyei közt fekvő Eplényi Síaréna ad otthont.