Fontos számunkra, hogy mindig aktuálisan tájékoztassunk titeket minden fontos információról!

Alkalmazkodva a kialakult helyzethez kollégáinkkal a hivatalos bejelentéstől (2020.03.16.) home officeból folytatjuk munkánkat, de telefonon (+36707031314) és e-mailben (info@nosignal.hu) folyamatosan elérhetőek vagyunk munkaidőben. A No Signal Beach ügyintézése hétköznapokon 10.00-18.00 óra között továbbra is zavartalanul folyik, így keressetek minket bizalommal!
 
A táborral kapcsolatban azt javasoljuk, hogy ha már jelentkeztetek, akkor foglalásotokat a bizonytalan helyzet miatt ne mondjátok le, mert 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!  Így a még jelentkezés előtt állókat is arra buzdítjuk, hogy biztosítsák helyüket a táborban és jelentkezzenek be online felületünkön (www.nosignal.hu)
 
Utazásszervező partnerünkkel (Web Vacation Utazási Iroda Kft.) egyeztetve garantáljuk, hogy az Általános Szerződési Feltétektől eltérően az indulás pillanatáig 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk abban az esetben, ha a tábor nem valósulhat meg rajtunk kívül álló okokból (pl. ki- és/vagy beutazási tilalom, Bulgáriát nem javasolt célországgá minősíti a magyar Külügyminisztérium, szállodák és szórakozóhelyek zárva tartása, egészségügyi vészhelyzet fenntartása stb.)
 
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy amennyiben biztosításotokat rajtunk keresztül kötitek meg az EUB Zrt. az alábbi esetekben nyújt fedezetet:

Koronavírusos megbetegedésre vonatkozó szolgáltatások:
 
- utasbiztosítás keretében a Biztosító megtéríti a sürgősségi orvosi ellátás és az esetleges mentés költségeit, valamint vállalja az adott termékre vonatkozó szolgáltatástáblázatban szereplő és a biztosítási feltételekben részletesen leírt szolgáltatások megszervezését és költségeit, a terméknek megfelelő biztosítási összegeken belül.
 
Nem tartozik a biztosítás szolgáltatási körébe: 
 
- karanténnal kapcsolatos többletköltségek
- ha az utas azért nem utazik el, mert a magyar Külügyminisztérium nem javasolt célországgá minősítette az utazás által érintett területet
 
Az EUB tájékoztató ITT olvasható!
Szolgáltatási táblázat: ITT
 
Továbbá vannak speciális intézkedéseink, amik megnyugtatóak lehetnek a számotokra:
 
- a No Signal programszervező csapat és a Web Vacation Utazási Iroda szervezésében megvalósuló utazásotokat az Általános Szerződési Feltételekben leírtaktól    eltérően, akár indulás előtt 30 napig kötbérmentesen lemondhatjátok, vagy más utazásra átfoglalhatjátok az www.utazas.info  kínálatából.
 
Még több infóért kövessetek minket az alábbi helyeken:

Üdvözlettel,
 
Horváth Bence
szakmai vezető

Benke Balázs
projektvezető