No Signal Halloween 2016

Leírás


2016.10.28-30. - Csehország, Halloween Prágában

A No Signal idén már ősszel is jelentkezik, még pedig egyenesen Prágából, a sörök városából. Egy 3 napos kikapcsolás, ahol a megszokott bulis programok mellett most a kultúrából is kaptok bőven!
Az első nap egy kocsmatúrával indítunk, ahol 3 helyi pubban tesszük tiszteletünket a cseh italozási hagyományoknak tisztelegve! Egy jelszó van az este folyamán: csak üres poharat hagyunk hátra!! Az alapozás után jöhet az est fénypontja, a többezer fős Bloody Sexy Halloween Party. Vámpírok, zombik, szellemek, és más hasonló jóarcú figura között egy hatalmas party biztosítja majd az igazi Halloween hangulatot számunkra!
És hogy ezen kívül milyen programokat kínálunk nektek ebben a 3 napban? Prágai városnézés, várlátogatás, Staropramen sörgyár túra, cseh vacsora, szombat esti buli egy helyi klubban.

#utazás#szállás#bulik#kultúra #nosignaltura

No Signal - Halloween Prágában

Videó

Galéria

Utazások

Eplény 2020

2021.02.02 - 2021.02.07 Eplény, Magyarország

A Snowattack® és a No Signal® szervezői idén összefogtak, hogy egy több napos sport- és szabadidős programot varázsoljon Nektek. A programnak Magyarország legprofibb síparadicsoma, a Veszprémtől pár km-re északra, a Bakony hegyei közt fekvő Eplényi Síaréna ad otthont.