The Vibe Guide 2017

Leírás


Eljött az ideje, hogy részese legyél valami újnak! A The Vibe Guide név valószínűleg ismerős lehet számodra, hiszen a YouTube-on majdnem 1 millió feliratkozóval rendelkező zenei oldal mindig igyekszik a legújabb és legjobb zenékkel a feliratkozói kedvében járni.
Azonban az idén a kezdetét veszi a The Vibe Guide fesztivál, melyen kereteiben belül testközelből élvezheted a stílus és a zene találkozását a különleges hangulatú Zrce Beach-en.


A buli helyszíne nem más, mint a lélegzetelállító, 4000 főt befogadni képes Noa Beach, ahol egy központi medence és a függőágyak mellet 5 bár és egy hatalmas tánctér is vár Rád ;)


A szervezők pedig gondoskodnak a legjobb hangulatról , hiszen olyan fellépők biztosítják számotokra a hangulatot, mint a Cheat Codes, Sam Feldt valamint Felix Jaehn

Videó

Galéria

Utazások

Eplény 2020

2021.02.02 - 2021.02.07 Eplény, Magyarország

A Snowattack® és a No Signal® szervezői idén összefogtak, hogy egy több napos sport- és szabadidős programot varázsoljon Nektek. A programnak Magyarország legprofibb síparadicsoma, a Veszprémtől pár km-re északra, a Bakony hegyei közt fekvő Eplényi Síaréna ad otthont.